چهارشنبه, ۱۹ اردیبهشت , ۱۴۰۳
Wednesday, 8 May , 2024
مسابقات موت کورت داوری تجاری بین‌المللی

مسابقات موت کورت داوری تجاری بین المللی برگزار کننده: کانون وکلای دادگستری مرکز کانون وکلای دادگستری مرکز در نظر دارد بر اساس طرح کمیسیون امور بین الملل، نخستین موت کورت داوری تجاری بین¬المللی را برگزار نماید.  هدف از این مسابقات، تقویت دانش حقوقی و توانایی عملی وکلا وکارآموزان در زمینه داوری تجارت بین المللی می‌باشد. […]

مسابقات موت کورت داوری تجاری بین المللی
برگزار کننده: کانون وکلای دادگستری مرکز

مهلت ثبت نام و زمان برگزاری مسابقات:

مهلت ثبت نام تا ٣١ شهریور ١٤٠٠ می‌باشد.

دور کتبی مسابقات از ١٥ مهرماه ١٤٠٠ آغاز می‌شود و مهلت ارسال دفاعیات کتبی ٦٠ روز، و تا ١٥ آذر ماه می‌باشد(٣٠ روز نخست برای ارسال دفاعیات خواهان و ٣٠ روز دوم برای ارسال دفاعیات خوانده).

دورشفاهی مسابقات به مدت سه روز در تاریخ ٨، ٩ و ١٠ دی ماه برگزار خواهد شد.

جهت آگاهی از جزئیات مسابقات و شیوه ثبت نام، اینجا کلیک کنید.

روابط عمومی و امور بین الملل دانشگاه

ورود به صفحه اینستاگرام دانشگاه