چهارشنبه, ۱۹ اردیبهشت , ۱۴۰۳
Wednesday, 8 May , 2024

حمایــت از خریـد نرم افزارهای اداری، مالـی و حسابداری در راستای توانمندسازی شرکتها در مسیر تجاری سازی همواره مورد توجه نهادهای حمایتی بوده اســت. به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل دانشگاه بین المللی چابهار به نقل از معاونت علمی و فنــاوری ریاســت جمهوری با توجه به شــناخت نیازهای شـرکتهای دانش بنیان و خلاق […]

به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل دانشگاه بین المللی چابهار به نقل از معاونت علمی و فنــاوری ریاســت جمهوری با توجه به شــناخت نیازهای شـرکتهای دانش بنیان و خلاق از بخشی از هزینه های مربوط به خدمات مالی، حســابداری و اداری شرکتها حمایت میکند.

در این شیوه نامه خریــد نرم افزارهـای اداری، مالی و حســابداری شرکتهای دانش بنیان و خلاق به شرط پیاده سازی و استفاده در شــرکت، ۵۰درصد هزینه ها تا سقف ۲۰۰میلیون ریال مورد حمایت قرار میگیرد.

متقاضیان میتوانند ضمن مراجعه به وبسایت bizservices.ir از میزان حمایت و شرایط دریافت آن اطلاع به دست آورند.

دانلود آیین نامه

فرآیند درخواست شرکتهای متقاضی:

۱- ورود به سامانه bizservices.ir

۲- ورود متقاضی با شناسه کاربری و رمز عبور (شناسه کاربری و رمز عبور  برابر با شناسه ملی هر شرکت است)

۳- درخواست حمایت مذکور از طریق لینک زیر