سه شنبه, ۱۱ اردیبهشت , ۱۴۰۳
Tuesday, 30 April , 2024

به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل دانشگاه بین المللی چابهار، این دانشگاه در ترم بهمن ماه جهت تکمیل ظرفیت در مقطع كارشناسی ناپیوسته در رشته های ذيل دانشجو می پذيرد. آموزش ابتدایی کد رشته (۶۳۴۰) مجموعه امتحانی (۵۰۹) مهندسی اجرایی عمران کد رشته (۴۲۴۸) مجموعه امتحانی (۲۳۲) مهلت ثبت نام: از ۹ دی […]

آموزش ابتدایی کد رشته (۶۳۴۰) مجموعه امتحانی (۵۰۹)
مهندسی اجرایی عمران کد رشته (۴۲۴۸) مجموعه امتحانی (۲۳۲)

مهلت ثبت نام: از ۹ دی ماه تا ۱۲ دی ماه ۹۹

متقاضيان ميتوانند جهت ثبت نام از طريق سامانه www.sanjesh.org و يا به صورت حضوری به آموزش دانشگاه بین المللی مراجعه نمایند.

جهت کسب اطلاعات بیشتر می توانید با شماره ۰۵۴۳۵۳۱۴۳۱۰ ، ۰۹۱۵۹۴۶۲۱۴۶ ، ۰۹۳۹۱۴۵۰۱۰۰ (واتساپ) تماس حاصل نمایید.