سه شنبه, ۱۸ اردیبهشت , ۱۴۰۳
Tuesday, 7 May , 2024

به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل دانشگاه بین المللی چابهار، به نقل از مرکز اطلاع رسانی علوم و فناوری، با توجه به مسئله پاندمی ویروس کرونا، دسترسی به مقالات علمی فارسی، انگلیسی و عربی و نیز مقالات نشریات و کنفرانس ها در پایگاه های اطلاعات علمی مرکز منطقه ای اطلاع رسانی علوم و […]

به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل دانشگاه بین المللی چابهار، به نقل از مرکز اطلاع رسانی علوم و فناوری، با توجه به مسئله پاندمی ویروس کرونا، دسترسی به مقالات علمی فارسی، انگلیسی و عربی و نیز مقالات نشریات و کنفرانس ها در پایگاه های اطلاعات علمی مرکز منطقه ای اطلاع رسانی علوم و فناوری تا آخر بهمن ماه ۹۹ رایگان کرده است.

لذا اساتید، دانشجویان و محققان می توانند از طریق وبگاه این مرکز به آدرس اینترنتی www.ricest.ac.ir و با مراجعه به بخش پایگاه های اطلاعاتی و یا از طریق جعبه جستجو به منابع علمی مورد نیاز خود دسترسی پیدا کنند.