یکشنبه, ۹ اردیبهشت , ۱۴۰۳
Sunday, 28 April , 2024
جزییات اجرای طرح بورسیه صنعتی در استان قزوین | به گزارش خبرگزاری

[ad_1] به گزارش سایت قطره و به نقل ازخبرگزاری فارس از قزوین، علی رجب پور پر نشست خبری که صبح امروز در خصوص طرح بورسیه صنعتی دانشجویان صبح امروز در سالن جلسات حوزه هنری قزوین برگزار شد، اظهار کرد: در این طرح ملی، دانشجویان از لحاظ علمی رصد می شوند و در حال حاضر رتبه […]

به گزارش سایت قطره و به نقل ازخبرگزاری فارس از قزوین، علی رجب پور پر نشست خبری که صبح امروز در خصوص طرح بورسیه صنعتی دانشجویان صبح امروز در سالن جلسات حوزه هنری قزوین برگزار شد، اظهار کرد: در این طرح ملی، دانشجویان از لحاظ علمی رصد می شوند و در حال حاضر رتبه های زیر ۲ هزار و ۱۰ درصد رتبه های برتر دانشگاه های استان مشمول این طرح ملی هستند.

وی بیان کرد: طرح ملی بورسیه صنعتی دانشجو، امسال به طور آزمایشی در کل کشور اجرا می شود.

پس از اجرای این طرح برای اولین بار در استان یزد، بنیاد نخبگان تصمیم گرفت این طرح را در کشور ایجاد کند و امسال ۱۴۰۰ ظرفیت در کل کشور در وزارت علوم تایید و به صورت رسمی در دفترچه کنکور درج خواهد شد.

رییس بنیاد نخبگان استان قزوین گفت: اقبالی که امروز نسبت به دانشگاه فرهنگیان وجود دارد یکی از دلایل آن امنیت شغلی است و همین موضوع یکی از شباهت های طرح بورسیه صنعتی و دانشگاه فرهنگیان است.

امسال با کمک بنیاد نخبگان و همکاری وزارت فناوری و وزارت صمت، طرح ملی بورسیه صنعت در دفترچه کنکور ثبت شد.

رجب پور اظهار کرد: در استان قزوین دانشگاه فنی و مهندسی بویین زهرا در این طرح خوش درخشید و از صد نفر کد رشته که به استان قزوین اختصاص یافت ۸۶ کد رشته به بویین زهرا تعلق گرفت و ۱۵ کد رشته نیز به دانشگاه امام خمینی(ره) رسید و امیدواریم سال آینده این ظرفیت