یکشنبه, ۹ اردیبهشت , ۱۴۰۳
Sunday, 28 April , 2024
هشتمین دوره طرح ملی گفتمان نخبگان علوم انسانی برگزار می شود

[ad_1] چهارشنبه، ۲۵ مرداد ۱۴۰۲ ساعت ۱۷:۵۰۲۰۲۳-۰۸-۱۶سياسي مراسم افتتاحیه هشتمین دوره طرح ملی گفتمان نخبگان علوم انسانی با حضور وزیر علوم برگزار می شود – ، افتتاحیه هشتمین دوره طرح ملی گفتمان نخبگان علوم انسانی با سخنرانی محمدعلی زلفی گل وزیر علوم، تحقیقات و فناوری، حجت الاسلام احمد واعظی رییس دفتر تبلیغات […]

چهارشنبه، ۲۵ مرداد ۱۴۰۲ ساعت ۱۷:۵۰۲۰۲۳-۰۸-۱۶سياسي

مراسم افتتاحیه هشتمین دوره طرح ملی گفتمان نخبگان علوم انسانی با حضور وزیر علوم برگزار می شود – ، افتتاحیه هشتمین دوره طرح ملی گفتمان نخبگان علوم انسانی با سخنرانی محمدعلی زلفی گل وزیر علوم، تحقیقات و فناوری، حجت الاسلام احمد واعظی رییس دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم و رییس هیئت امنای طرح ملی گفتمان نخبگان علوم انسانی و عبدالحسین کلانتری معاون فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم برگزار می شود.

هم چنین در این نشست پیام تصویری آیت الله جوادی آملی و رضا داوری اردکانی پخش خواهد شد.

این مراسم جمعه ۲۷ مرداد ۱۴۰۲ در دانشگاه تربیت مدرس، تالار جابر بن حیان برگزار می شود.

بر اساس این گزارش، در آستانه برگزاری هشتمین دوره طرح ملی نخبگان علوم انسانی، نشست خبری با حضور حجت الاسلام حمید پارسانیا عضو هیئت امنای طرح، محمدرضا قائمی نیک معاون علمی طرح، حسام الدین شهرابی فراهانی معاون آموزشی و پژوهشی طرح و محمدکاظم احمدی حاجی معاون پشتیبانی و اجرایی طرح در محل خانه اندیشورزان علوم انسانی تهران برگزار شد.

گفتمان به مثابه بازاندیشی در هویت و چیستی علم و علوم انسانیدر ابتدا حجت الاسلام پارسانیا به صورت مختصر به ایده تأسیس طرح ملی گفتمان نخبگان علوم انسانی اشاره کرد و گفت: این طرح از سال ۱۳۹۴ شکل گرفت و پیشینه شکل گیری آن دغدغه هایی بود که هم در حیط

برچسب ها: علوم انسانیطرح ملیعلومنخبگانبرگزارگفتمانحجت الاسلام

آخرین اخبار سرویس:

هشتمین دوره طرح ملی گفتمان نخبگان علوم انسانی برگزار می شود

همه حقوق این سایت برای قطره محفوظ است. قطره مسئولیتی در قبال محتوای مطالب ندارد.

تمامی خدمات این سایت، حسب مورد دارای مجوزهای لازم از مراجع مربوطه می باشند و فعالیت های این سایت تابع قوانین و مقررات جمهوری اسلامی ایران است.